Εκτύπωση

Η πλατεία του χωριού μας.

on .

Με αφορμή περιστατικό που συνέβη πρόσφατα σχετικά με τη στάθμευση αυτοκινήτων στην πλατεία του χωριού νομίζουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα και αίτημα της πλειοψηφίας των συγχωριανών: Η πλατεία και οι χώροι γύρω απ' αυτή να πάψουν επιτέλους  να αποτελούν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Πολύ δε περισσότερο, όταν ύστερα από ενέργειες του Τοπικού Κοινοτικού Εκπροσώπου και του Δήμου ενοικιάστηκε έκταση και λειτουργεί χώρος στάθμευσης πολύ κοντά στην πλατεία του χωριού.

Η πλατεία αποτελεί το κόσμημα και το καμάρι του χωριού μας. Πρέπει να είναι χώρος συνάθροισης κατοίκων και επισκεπτών, εκδηλώσεων και να πλημμυρίζει από παιδικές φωνές.

Οφείλουμε όλοι μας, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες,να στηρίξουμε τον Εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας   στο θέμα αυτό και στην προσπάθεια που κάνει για μια πλατεία χωρίς αυτοκίνητα.

Βασίλης Λιούκας

Δημήτρης Στεργιούλης

Παναγιώτης Βεντίστας

Εκτύπωση

Παραμύθι....

on .

    ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ

Της Βασιλικής Αθ. Σκουτέλα

Μιά φορά κι έναν καιρό ήταν ένα υπέροχο χωριό πολύ ψηλά στο βουνό, ορεινό και πανέμορφο. Είχε πολλά ψηλά και  επιβλητικά βουνά που το αγκάλιαζαν και το προστάτευαν, ποτάμια με ορμητικά νερά που το χρώμα τους δεν ήταν ένα απλό πάλλευκο χρώμα αλλά σε πολλά σημεία των ποταμών το νερό ήταν οινοπνευματί και η δροσιά του μάγευε τους επισκέπτες και νανούριζε με το κελάρυσμά του κάθε έγνοια, ανησυχία και στενάχωρη σκέψη.

Εκτύπωση

Εκλογές των "Ορεινών"

on .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

             ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ΕΚΛΟΓΕΣ του συλλόγου «ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ»

Το Δ.Σ. του συλλόγου «ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ» καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Συνέλευση θα γίνει την Τρίτη   7 Αυγούστου ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό σχολείο Θεοδωριάνων.

Αν την ημέρα αυτή δεν υπάρξει η απαραίτητη απαρτία η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 11:00 π.μ. στο Δημοτικό σχολείο Θεοδωριάνων.

Η συνέλευση είναι ανοιχτή και μπορούν  να   την παρακολουθήσουν όλοι οι χωριανοί και φίλοι χωρίς να είναι μέλη του συλλόγου. 

Για να συμμετέχει κάποιος όμως στη εκλογική διαδικασία είναι απαραίτητη η εγγραφή του ως μέλος, η οποία μπορεί να γίνει την ίδια ημέρα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ