Τα τελευταία νέα μας.

«Μία ζωή» – Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Ντίνου Γιώτη στην ΕΡΤ2

on .

Τη  Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, στις 23:40 στην ΕΡΤ2 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του συγχωριανού μας Ντίνου Γιώτη "Μία Ζωή"
 
mia zoi
 
Το «Μία ζωή» έχει συμμετάσχει στο επίσημο πρόγραμμα του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλόριζου Beyond Borders, στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 13ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας (τιμητική διάκριση) και στο 12ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου (London Greek Film Festival), όπου έλαβε Το Πρώτο Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ (1st Award Best Documentary).
 
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Στέφανος Ζήσης (γέρος), Γιώργος Σκουτέλας (παιδί), Αγγελίνα Διαμάντη (γυναίκα), Δημήτρης Καραβασίλης (άντρας).
 
Τα εξωτερικά γυρίσματα έγιναν στην Ήπειρο: Τζουμέρκα, Βωβούσα, Σούλι, Άραχθο, Καλαμά, Αχέροντα, Πρέβεζα, Αμβρακικό και το Ιόνιο.
 

To " Pindos Historic Rally " στα Θεοδώριανα.

on .

 
rali
 
Η διοργάνωση του ιστορικού "Ράλι της Πίνδου" γίνεται πραγματικότητα.  Ένα απαιτητικό ράλι παλιών αυτοκινήτων, ένας ιστορικός αγώνας τακτικής σε ανοιχτούς δρόμους, σε διαδρομές άγριας ομορφιάς, στην ορεινή περιοχή της Πίνδου.
 
Το ράλι θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη (από τις 12:00 έως τις 23:00) και το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη (από τις 9:00 έως τις 20:30). Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι.
 
Είναι ένας ιστορικός αγώνας τακτικής σε ανοιχτούς δρόμους. Η τήρηση χρόνου θα πραγματοποιηθεί μέσω δορυφορικού συστήματος. 
 
Η δυσκολία, αλλά και η ομορφιά αυτού του ράλι,  είναι ο συνδυασμός υπέροχων διαδρομών με στενούς και άνεμους δρόμους με υψηλούς μέσους όρους (μέγιστο 50 km / h).
 
Την Παρασκευή το μεσημέρι τα αυτοκίνητα ερχόμενα από Βουργαρέλι και Αθαμάνιο θα περάσουν και από τα Θεοδώριανα διαβαίνοντας τη ράχη του "Σταυρού" προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.
 
Από κει θα κατευθυνθούν, περνώντας από τη Μεσοχώρα, την Ελάτη, τη Καλαμπάκα, το Χαλίκι  στο Μέτσοβο.
 
 
 
 
 

To νέο Δ.Σ. των "Ορεινών"

on .

Μετά τη Γενική Συνέλευση στις 16 Αυγούστου  και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας "ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ" προέκυψε το παρακάτω Δ.Σ. με νέο "αίμα".

Πρόεδρος: Δημήτρης Στεργιούλης 

Αντιπρόεδρος: Σύρμω ( Ρούλα) Γιαννούδη

Γραμματέας: Πύρρος Κουτσούκης

Ταμίας: Δημήτρης (Πήλιος) Παπατάτσης

Μέλος: Δημήτρης Ζώης.

Αναπληρωματικό μέλος: Χρήστος Παπαχρήστος

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: 

Στέφανος Ζαλοκώστας

Ευγένιος Στεργιούλης

Αργύρης Κουτσούκης