Εκτύπωση

Νικολέτα Μαντέλλου (υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμου Αρταίων)

on .

 
nikoletta mantelou
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αρταίων, με το συνδυασμό "Γέφυρα στο Μέλλον "-Ιωάννης Παπαλέξης.
 
Δικηγόρος εν ενεργεία, πτυχιούχος Α.Π.Θ, μέλος Δ.Σ.Άρτας και πρώην μέλος Δ.Σ.Θ. Με καταγωγή από τα Θεοδώριανα Άρτας (κόρη του Χρήστου Μαντέλλου του Θεοδώρου) και τον Μακρύκαμπο Λεπιανών Άρτας (από την πλευρά της μητέρα της Ελευθερίας Χουλιάρα).  
Τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, έγγαμη και μητέρα δύο ανηλίκων τέκνων.  
Εκτύπωση

Υποψήφιοι Θεοδωριανίτες στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

on .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι συγχωριανοί μας υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δικό μας Δήμο το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, οι υποψήφιοι πρόεδροι της Τοπικής Κοινότητας Θεοδωριάνων, καθώς και όσοι υποψήφιοι στις Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές σε οποιοδήποτε Περιφέρεια ή Δήμο της χώρας κατάγονται από τα Θεοδώριανα, μπορούν να στέλνουν μια επιστολή (φωτογραφία, βιογραφικό, θέσεις, προτάσεις κ.λ.π.) για να αναρτηθεί στο www.theodoriana.com,  ώστε να γίνει γνωστό σε όλους τους συγχωριανούς μας. 

Επίσης το www.theodoriana.com μπορεί να φιλοξενήσει τις προγραμματικές δηλώσεις και τους συνδυασμούς των υποψήφιων δημάρχων για το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. 

Λόγω χώρου, δυστυχώς η σελίδα μας δεν μπορεί να φιλοξενήσει τις προτάσεις και θέσεις όλων των δημοτικών και τοπικών συμβούλων στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων πέρα από αυτούς που κατάγονται από τα Θεοδώριανα.

Οι αναρτήσεις θα γίνονται στην κεντρική σελίδα με τη σειρά που θα τις λαμβάνουμε και κατόπιν θα τοποθετούνται σε ειδικό φάκελο (Εκλογές Μάιος 2019) στο βασικό μενού πάλι με τη σειρά που θα τις λαμβάνουμε. 

Οι επιστολές  να στέλνονται ηλεκτρονικά στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  

Εκτύπωση

Πάσχα στα Θεοδώριανα.

on .

pasxa 2019-7

Πολλοί συγχωριανοί διάλεξαν φέτος τα Θεοδώριανα για να περάσουν τις μέρες του Πάσχα. Σύμμαχος ο καλός καιρός και η λιακάδα, αν και το βράδυ η θερμοκρασία έπεφτε αρκετά, αφού τα βουνά μας είναι ακόμα κατάφορτα από χιόνια και οι ξυλόσομπες ήταν απαραίτητες. Χαρακτηριστικό ότι στην Ανάσταση η εκκλησία ήταν γεμάτη. 

Αρκετοί ήταν και οι επισκέπτες από τους γειτονικούς ξενώνες, που επισκέφτηκαν το χωριό μας και κυρίως τους περίφημους καταρράκτες μας.  

Χρόνια Πολλά σε όλους και του χρόνου με υγεία και ακόμα περισσότεροι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ