Εκτύπωση

Δεν θα περάσει...

on .

Πραγματοποιήθηκε στην Άρτα την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008, η κοινή Συνέντευξη Τύπου,  φορέων των Θεοδωριάνων. Την συνέντευξη κάλυψε το σύνολο των ηλεκτρονικών και γραπτών Μ.Μ.Ε. της Άρτας.  Συμμετείχαν: Από τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Συνδιοκτησίας Θεοδωριάνων ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Χάιδος, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου και η αντιπρόεδρος Δώρα Νικολάου. Από τους ΟΡΕΙΝΟΥΣ ο πρόεδρος Δημήτρης Στεργιούλης και το μέλος του Δ.Σ. Μαριάνθη Παπαγιάννη-Ζαλοκώστα.

Στη συνέντευξη Τύπου απέστειλε σχετική επιστολή συμπαράστασης και η Συντονιστική Επιτροπή Άρτας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , αφού ο σύυλογός μας ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ, είχε ενημερώσει πρωτύτερα με επιστολές του όλα τα πολιτικά κόμματα.

Στο τέλος της συνέντευξης προβλήθηκαν στους δημοσιογράφους βίντεο και φωτογραφίες από τα ποτάμια του χωριού μας, καθώς και από τις Παραβάσεις του φράγματος  της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ.

Την εισήγηση έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ Δημήτρης Στεργιούλης, ο οποίος και απάντησε στις πολλές ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Το μήνυμα που στάλθηκε ήταν ένα και ήταν σαφές:  Οι σχεδιασμοί για νέα υδροηλεκτρικά εργοστάσια στα Θεοδώριανα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

                                                              Διαβάστε την εισήγηση ΕΔΩ

 Sample Image

Εκτύπωση

Συνέντευξη Τύπου

on .

Συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε. της Άρτας, δίνουν από κοινού αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου, στις 12:30 το μεσημέρι, φορείς των Θεοδωριάνων, που αντιτίθενται στην κατασκευή των υδροηλεκτρικών έργων στα ποτάμια μας. Συμμετέχουν ο σύλλογος ΟΡΕΙΝΟΙ, ο πολιτιστικός σύλλογος ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ και ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Θεοδωριάνων

 Sample Image

Εκτύπωση

Πάμε σαν...άλλοτε

on .

     Ετοιμάζονται οι πρώτες προσφυγές στο ΣτΕ κατά των δύο νέων υδροηλεκτρικών στα ποτάμια των Θεοδωριάνων. Μαζί με τους ΟΡΕΙΝΟΥΣ, τις προσφυγές συνυπογράφουν ο πολιτιστικός σύλλογος ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ , ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Θεοδωριάνων και πολλοί συγχωριανοί μας.

     Ο καινούριος αγώνας κατά των έργων μόλις ξεκίνησε και φαίνεται να είναι μακρύς. Πάντως ένα είναι σίγουρο ότι στον αγώνα αυτό δεν είμαστε μόνοι. Μαζί μας είναι η συντριπτική πλειοψηφία των συγχωριανών και φίλων του χωριού μας.

    Ενάντια στα  συμφέροντα που θέλουν τα ποτάμια μας σωληνωμένα στο βωμό του εύκολου κέρδους, καταστρέφοντας το πλούσιο φυσικό περιβάλλον του χωριού μας, υποθηκεύοντας το μέλλον του.
 

 Θεοδώριανα Σεπτέμβρης 2000. Συγκέντρωση κατά των έργων