Άρθρα

Εκτύπωση

Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο.

on .

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο και για το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

Στις 10 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η διαδικασία της υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας και στο δικό μας το Δήμο και θα διαρκέσει για τρεις μήνες.

Η συμμετοχή των πολιτών είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις. Τα ακίνητα τα οποία δεν θα δηλωθούν κατά τη διάρκεια της κτηματογράφησης, θα καταγραφούν στις Αρχικές Εγγραφές ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» και εφόσον δεν πραγματοποιηθούν οι σχετικές διορθώσεις στις προβλεπόμενες προθεσμίες, θα περιέλθουν στο Ελληνικό Δημόσιο.

 Οι πολίτες :

•    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Τίτλους κτήσης (συμβολαιογραφικές πράξεις, δικαστικές αποφάσεις, πιστοποιητικά μεταγραφής, έγγραφα χρησικτησίας, πιστοποιητικά κληρονομιάς), αστυνομική ταυτότητα, έγγραφο αποδεικτικό ΑΦΜ,  όλα σε μορφή απλού φωτοαντίγραφου

ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ το ακίνητό τους (τοπογραφικό διάγραμμα ή δωρεάν υπηρεσία θέασης ορθοφωτογραφιων της ΕΛΛ. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ή gps χειρός ή υπόδειξη στο Γραφείο Κτηματογράφησης)

ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ τη δήλωση ιδιοκτησίας έγκαιρα στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης ή ηλεκτρονικά.

Ωράριο λειτουργίας Γραφείων Κτηματογράφησης: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 8:00 έως 16:00 και κάθε Τετάρτη από 8:00 έως 20:00.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ  ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙ 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 8:00 - 15:00

ΤΗΛ 2685360219, Κιν 6985846356 Ζήση Ευαγγελία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ Π.Ε. ΑΡΤΑΣ,

ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 31 ΑΡΤΑ

Ζήση Ευαγγελία: 6985846356

Γραφείο στην Άρτα: 2681075914

www.ktimatologio.gr

Εκτύπωση

Σε λειτουργία η live camera στα Θεοδώριανα.

on .

Σε λειτουργία τέθηκε από χτες 9 Δεκέμβρη η μία από τις δύο κάμερες που δίνει ζωντανή εικόνα από το χωριό, και είναι  ενσωματωμένη στον μετεωρολογικό σταθμό.

Ήδη έχει τοποθετηθεί και η δεύτερη κάμερα στην πλατεία του χωριού, η οποία σύντομα θα δώσει και αυτή εικόνα, αφού πρώτα πρέπει να αντιμετωπιστεί ένα μικρό πρόβλημα, που έχει να κάνει με το δίκτυο ίντερνετ στο κοινοτικό γραφείο.

Θυμίζουμε ότι τον Αύγουστο ενώ είχαμε τοποθετήσει  δύο ίδιες κάμερες,  μετά από μια φοβερή καταιγίδα καταστράφηκαν και οι δύο από κεραυνό. Για να αποφύγουμε ανάλογο δυσάρεστο περιστατικό τοποθετήθηκαν  στις νέες κάμερες σταθεροποιητές τάσης (UPS) και αντικεραυνικές πρίζες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά την εταιρεία εμφιάλωσης νερού ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ, που άμεσα ανταποκρίθηκε για δεύτερη φορά στην έκκλησή μας και κάλυψε τα έξοδα αγοράς των δύο καμερών. 

Επίσης να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά και τους χωριανούς που βοήθησαν τον Αύγουστο να συγκεντρωθεί ένα ποσό, για να καλυφθούν τα υπόλοιπα έξοδα εγκατάστασης και το φίλο του χωριού μας Κώστα Βίτσιο για την πολύτιμη βοήθειά του.

.Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδες και μακριά από κακοτυχίες.

Εκτύπωση

Αποκαστάθηκε η βλάβη του ίντερνετ στο χωριό.

on .

Φωτογραφία: Δημήτρης Σφώρος 3 Δεκέμβρη 2018

Σήμερα το απόγευμα κλιμάκιο τεχνικών διόρθωσε τη βλάβη, που βρισκόταν όπως ενημερωθήκαμε στην περιοχή του Τετρακώμου και αποκαταστάθηκε το ίντερνετ στο χωριό.

Σε ότι έχει να κάνει με τις κάμερες, που θα έδιναν ζωντανή εικόνα από το χωριό και καταστράφηκαν από κεραυνό τον Αύγουστο μόλις είχαν τοποθετηθεί, πριν ακόμα συνδεθούν και ανεβάσουν εικόνα στο metar.gr, έχουμε  εξελίξεις.

Σε λίγες μέρες ελπίζουμε να έχουμε καλά νέα, μακριά από νέες κακοτυχίες.Η προσπάθειά μας είναι να τις θωρακίσουμε στο μέτρο του δυνατού από ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως αυτό του Αυγούστου.